- New

Divočák ve vlastní šťávě + Cibulové chutney + Klobása myslivecká
Divočák ve vlastní šťávě
Složení: Maso z prasete divokého 90 %, vepřové kůže, jedlá sůl, pepř, jalovec. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Podmínky skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 498 kJ/119 kcal, Tuky 4,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1 g, Sacharidy 1 g, z toho cukry 0 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 1,1 g.
Výrobce: Třemošenská uzenina s.r.o., Brožíkova 862, 33011, Třemošná, Česká republika.
Hmotnost: 250 g
Cibulové chutney z červené cibule, sterilovaný výrobek.
Složení: cibule červená 50 %, cukr, rozinky nesířené 6,5 %, bílé víno 6,5 % (může obsahovat siřičitany), jedlá sůl, směs koření.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota 904 kJ/216 kcal, tuky 0,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 49 g (z toho cukry 45 g), bílkoviny 1,3 g, sůl 1,8 g.
Skladujte v chladu, suchu a temnu, po otevření skladujte v chladničce do 6 °C a spotřebujte do dvou týdnů. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
Výrobce: Třemošenská uzenina s.r.o., Brožíkova 862, 33011. Třemošná, Česká republika
Hmotnost: 180g
Myslivecká klobása
Složení: Zvěřinové maso z jelena 47 % a prasete divokého 47 %, jedlá sůl max. 3 %, voda, směs koření, startovací kultury, kouř z bukového dřeva, vepřové střívko.
Skladovací podmínky: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +20 °C.
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. (6 měsíců od data výroby) Po nakrojení spotřebujte do 3 dnů.
Průměrné nutriční informace: (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 1 072 kJ/257 kcal, tuky 20,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,5 g, sacharidy 1,3 g z toho cukry 0,0 g, bílkoviny 16,8 g, sůl 3,0 g
Hmotnost: 2ks
Konkrétní reference